колеги здравейте.карам 156 2.4 жтд .напоследак като преседи повече от 2 дена без да иа карам не може да запали.смених акумулатора и след 2 дена го направи саштото.ако иа карам всеки ден си пали.знаете ли откаде може да губи ток
Известие
Collapse
No announcement yet.
губи ток
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fari Покажи съобщениеколеги здравейте.карам 156 2.4 жтд .напоследак като преседи повече от 2 дена без да иа карам не може да запали.смених акумулатора и след 2 дена го направи саштото.ако иа карам всеки ден си пали.знаете ли откаде може да губи токLast edited by hayho; d.m.y г., 23:07.sigpic
-
Ако си си слагал нов плеър е възможно да е вързан калпаво и от него да пада акумулатора. Ако не, то може да е някоя лампа. Я в багажника, я в жабката.
Темата сме я дъвкали, но да го кажа пак.
Взимаш един мултицет и го слагаш на 10А!
Разхлабваш плюсовата клема!
Опираш едната палка на клемата, а другата на полюса и чак тогава разкачаш клемата от плюса. Идеята е да не се прекъсне захранването, защото заключването на вратите лови прекъсването и тока се вдига рязко.
После , ако някой има кой да държи така, започваш да вадиш един по един бушоните. Така ще локализираш утечката.
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАко си си слагал нов плеър е възможно да е вързан калпаво и от него да пада акумулатора. Ако не, то може да е някоя лампа. Я в багажника, я в жабката.
Темата сме я дъвкали, но да го кажа пак.
Взимаш един мултицет и го слагаш на 10А!
Разхлабваш плюсовата клема!
Опираш едната палка на клемата, а другата на полюса и чак тогава разкачаш клемата от плюса. Идеята е да не се прекъсне захранването, защото заключването на вратите лови прекъсването и тока се вдига рязко.
После , ако някой има кой да държи така, започваш да вадиш един по един бушоните. Така ще локализираш утечката.
Успех!
Comment
-
Та за въпроса за плеъра...
Имах проблем с акумулатора. На разкачена клема ми даваше доста голяма утечка - по спомен може би > 50 ma. Като изключих плеъра падна драстично. Почти го бях нарочил за повреден преди на направя следната проверка. Касетофона / сони на 2 г. / ми седи без панела. Когато отпадне захранването той влиза в некъф режим на първоначални настройки, който обаче не се вижда понеже е изваден панела. Като сложих панела и консумацията падна до нормални нива...
Та пробвай и при теб да няма нешо подобно.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеТа за въпроса за плеъра...
Имах проблем с акумулатора. На разкачена клема ми даваше доста голяма утечка - по спомен може би > 50 ma. Като изключих плеъра падна драстично. Почти го бях нарочил за повреден преди на направя следната проверка. Касетофона / сони на 2 г. / ми седи без панела. Когато отпадне захранването той влиза в некъф режим на първоначални настройки, който обаче не се вижда понеже е изваден панела. Като сложих панела и консумацията падна до нормални нива...
Та пробвай и при теб да няма нешо подобно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Onemadcap Покажи съобщениеНа сони трябва да свалиш панела. Иначе имаш над 150мА по споменAlfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеТаз консумация ми я правеше на свален панел - рядко го ползвам.
Comment
-
Първоначално публикувано от fari Покажи съобщениеоказа се че е от касетофона миналата седмица го изкормих и сега акумулатора не пада.касетофона е чисто нов вързан е с евробукса какав моше да е проблемаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
На тия плеъри има два захранващи кабела. Жълт и червен.
Жълтият е по-дебел и по него идва директен силов плюс.
По червеният идва плюс от контактният ключ и включва с него електронен ключ в плеъра.
Понякога двата кабела се бъркат или свързват заедно и плеъра консумира около 250-300 мА.
За това виж пак схемата на самия плеър и замери на евробуксата какво къде идва! Може да са разменени кабелите или просто двата да са вързани заедно.
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Каква е щайгата? На мен ми го правеше същото само че вмест за два дни за 5 - Alpine. И не е до конкретния екземпляр, а до модела - така са си направени. Вързах го да работи само през контакт и проблема се реши.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment